Apparaten en accessoires
Taart met karamel en vanille
Voorbereiding. 30min
Totaal 4u. 30min
12 stuks
Ingrediënten
Karamelsaus
-
250 g bruine suikersuiker250 g
-
room, min. 30% vet210 g
-
water1030 g
-
citroensap (zie tip)1 tl
-
boter in één stuk (60 x 40 x 10 mm)30 g
-
azijn1 el
Basis
-
bloem en iets meer om te bestrooien250 g
-
boter in stukken140 g
-
suiker100 g
-
ei1
-
bloem voor de vorm
-
bloem voor het werkblad
Vanilleslagroom
-
suiker50 g
-
vanillestokje enkel het merg1
-
room, 35% vet gekoeld300 g
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 stuk
Natrium
22.2 mg
Eiwitten
3.9 g
Calorieën
1868.8 kJ /
446.5 kcal
Vetten
25.9 g
Vezels
0.8 g
Verzadigd vet
15.3 g
Koolhydraten
49.8 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Dagelijks en creatief
9 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Cookie Monster Cheesecake IJs
8u. 25min
Miso witvis met sperziebonen en kikkererwtenpuree
Geen beoordelingen
Carnaval maskers
1u. 45min
Half bolletje vanille en karamel
Geen beoordelingen
Pannenkoeken
1u. 15min
Chocolade meringue en koffie karamel gebak
2u. 30min
Driedubbele chocoladetaart
2u. 30min
Chocoladetaart en gezouten karamel
3u. 15min
Kalkoendij in spek gedraaid met aardappelen
1u. 40min
Bessenlikeur
30min
Karamelsaus
1u. 30min
Bechamelsaus
15min